Bedankt voor uw bestelling

  • We hebben u een email gestuurd met de bestelinformatie en informatie over de levering. Soms komt deze email in de spam terecht.
  • We nemen enkele dagen voor de levering contact met u op. We bezorgen meestal in het 2e deel van de week.
  • Heeft u nog vragen, of wilt u alvast een leverdatum afstemmen? Neem dan contact met ons op.
  • Vergeet bij Ilex en Photinia niet om turf te gebruiken bij het aanplanten en strooi geen kalk in de buurt van de plant.
  • Controleer op harde lagen onderin uw plantengeul. Eventueel deze harde lagen los maken door de grond dieper om te spitten of door met een grondboor gaten te boren.

Heeft u nog 30 seconden?

Voorjaarsactie

Grote korting op Japanse Hulst

Advies plantafstand

De geadviseerde plantafstand wordt gebruikt om het aantal planten te berekenen voor de door u gekozen haaglengte. De plantafstand is afhankelijk van de vorm van de plant en van de grootte van de plant en geeft meestal meteen een vrij dichte haag.

De geadviseerde plantafstand geeft echter niet altijd meteen een volledig dichte haag, met name niet bij heel jonge planten.

Voor een vakbeplanting kunt u het aantal vierkante meter vermenigvuldigen met 2.5 , en dit invullen bij het aantal meter haag.

Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De maat

De maat van de plant is de hoogte van de plant boven de wortel. 

Voorbeeld:
60-80 cm betekent dat de hoogte van de planten tussen 60 en 80 cm ligt, gemeten van de grond tot aan het bovenste puntje.

Advies:
Wilt u snel een volle haag? Bestel dan een maatje groter als de haag die u wilt. De haag mag direct na het planten op maat gesnoeid worden.

Kluit of Pot?

Planten met kluit hebben om de wortels een kluit grond die bij elkaar gehouden wordt door een gaasnet. De plant moet inclusief het gaasnet geplant worden. Planten met kluit zijn meestal niet leverbaar in de zomermaanden.

Planten in pot zijn het hele jaar leverbaar.

Bij Kardinaalsmuts zitten er soms meerdere plantjes in 1 pot. Het aantal planten dat u besteld, is het aantal potten. Dus als er 6 planten in een pot zitten, en u besteld 10 planten, dan krijgt u dus 60 planten in 10 potten.